Komshiluk inc.

Malo mesto sabora komshiluk inc. Zahvaljujemo unapred svima koji svojim prisustvom omogucuju nashu brojnost :)


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Komshiluk inc. » Kompjuterske i druge igre » Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth

Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth taj Čet Jul 10, 2008 2:55 am

BoNITo

avatar
Admin
Admin
Za početak bi valjalo reći da je igra Call of Cthulhu: Dark corners of the Earth (u daljem tekstu CoC) rađena po romanima i kratkim pričama H.P. Lovecrafta koji je pisac proze iz domena horora i fikcije sa početka prošlog veka, i prilično je popularan, a kažu i dosta dobar.

Izdavačka kuća Bethedsa Softworks (poznatija kao izdavači mega-popularnog Obliviona, koji je izašao otprilike u isto vreme) se očigledno zarekla da će izdati kompjutersku igru na osnovu dela dotičnog autora i za to im je trebalo nekoliko godina, u toku kojih je razvojni tim Hedadfirst productions marljivo radio na razvoju igre. Svi se sećamo čestih odlaganja datuma izlaska igre. Konačno, igra je pred nama i vreme je da se pozabavimo njome.

Igra vas stavlja u cipele privatnog detektiva Jack-a Walters-a, koji će biti vaš alter-ego tokom igre. Priča počinje zaista naivno, da bi se kasnije tokom igre razvijala. Unajmljeni ste od strane vlasnika lokalne prodavnice u gradiću Innsmouth u Irskoj, koja je opljačkana, a zaposleni Brian Burnham je nestao. Vaš zadatak je da ga pronađete. Kako se igra razvija, videćete da to nije baš tako jednostavno i polako stičete uvid u paralelan život koji vode građani na izgled mirnog i dosadnog gradića Innsmouth-a (ko je rekao Twin Peaks). Svašta se tamo dešava, uključujući i žrtvovanja i nestanke ljudi, kao i prisustvo više sile, koju stranac u inače negostoljubivom gradu itekako oseti. Toliko o priči, ne bismo da vam kvarimo zadovoljstvo; za više od ovoga savetujemo da instalirate igru i sami otkrijete nastavak priče...

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu