Komshiluk inc.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Komshiluk inc.

Malo mesto sabora komshiluk inc. Zahvaljujemo unapred svima koji svojim prisustvom omogucuju nashu brojnost :)

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

de sam ono stao.... a da!

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1de sam ono stao.... a da! Empty de sam ono stao.... a da! Sre Sep 19, 2007 7:41 am

dart

dart

e pa dragi moi, doshlo ye i moih 7 minuta, naime , zowem se. I pre nego shto pochnem da kenjam owde o nekim manje,a boga mi i josh manje bitnim stwarima hteo bih da. e tako. sad mogu da pochnem. jel ste se ikada zapitali, zashto yogurt nema koske? e pa owako, jedne wecheri izashao sam sa prijateljima na sladoled, qpio sam 6 kugli, i tako ya idem, idem i idem... i odyednom naletim na psa. Da, to ye bio zhuti lipicaner, da da. i nekako, ne znam kako, stworio se spejs shatl, u njemu su bili slawica tjukterash i wesela bratja matitji. imali su m16 special edition sa po 36 metaka u sharzheru, i chini mi se 9.2 mm kalibar, i tako oni krenu da se pucayu medjusobno, kad se odyednom stworio drazha mihaylowitj, imao ye srebrne DC commando sk8erke, 2007 edition, sasha matitj ye preplanuo kada ih ye ugledao,ali to niye swe, ya sam se zatekao u prawoy neprilici, yer mi ye koim sluchayem mikrofon bio podeshen na treble do maximuma,tako da nisam mogao onako lepo konjski, kao i swaki drugi chowek, da otpewam pochasnu himnu uzbekistana, u d mollu. ali.. shtae tue... swima se yednom desi paprikash..... hwala na razumewanju i narawno.

2de sam ono stao.... a da! Empty Re: de sam ono stao.... a da! Sub Jul 12, 2008 12:06 am

Bananamenka

Bananamenka

ahahahahaa...koj car....lool.... Laughing

http://www.myspace.com/bananamenka

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu